Personvern

Informasjon vi innhenter fra deg online
I forbindelse med denne personvernerklæringen "personopplysninger" menes all informasjon som noen kan være personlig identifiseres, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fakturering og kontoinformasjon, kredittkort eller debetkort informasjon og annen informasjon tilknyttet levere varer eller services.We kan også informasjon om din bruk av nettstedet vårt, samt informasjon om deg fra meldinger du på nettsiden og e-post eller brev sende deg til oss bidrag.
Selv om ikke personlig informasjon, samler inn og lagrer informasjon om kjøp du gjør på Website.Zur å bidra til å opprettholde kunderelasjoner service standarder og opplæring av personalet, kan vi registrere og overvåke innkommende anrop er fra selskapet.

Bruk av dine opplysninger
Vi bruker personlig informasjon til nettstedet samles til følgende formål: en 1.To tilgang til alle deler av vår nettside og levere varer eller leverer tjenester;
2.To regning som du mottar, og til å kontakte deg om nødvendig om dine bestillinger;
3.To forbedre innholdet, utseende og nytten av nettstedet;
4.To utvikle, markedsføre, selge eller tilby produkter og tjenester;
5.To forvalte og utvikle vår virksomhet og drift, driftsregnskap, og samle inn og behandle betalinger;
For å gi deg et bedre, kan vi kombinere informasjon du gir oss
på nettstedet med informasjon som du
oss på andre måter, for eksempel i våre butikker, og med opplysninger fra tredjeparter, inkludert demografiske eller offentlig informasjon.
Administrerende direktør, Access og oppdatere din personlige informasjon
Vi serverer deg bedre vi oppfordrer deg til å jevnlig tilgang til og oppdatere din personlige Information.Sie på forespørsel kan du få en oppsummering av personlige opplysninger på posten med uns.Sie kan også be om at vi korrigere slike personlige opplysninger om deg, fjerne du slike opplysninger fra markedsføring databaser, eller avhende noen eller alle personlige opplysninger om deg.
Du har rett til å se data som er lagret om deg, og du kan be oss om å gjøre nødvendige endringer for å sikre at de er nøyaktige og up-to-date.Wenn du ønsker å gjøre dette, kan du kontakte us.We er lovlig rett til å kreve en avgift på 10 for å skrive deg at vi dekke våre kostnader med detaljer om informasjon om deg.
Privacy
Takk for din Einkaufmit us.We respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte din personlige informasjon.
Sikkerhet
The International Coach Federation (ICF) anerkjenner viktigheten av å beskytte personvernet til Nutzer.Wir vår sikkerhetsfunksjoner som kan bruke informasjonen mot tilgang fra uvedkommende og mot ulovlig behandling, tap, ødeleggelse og skade på schützen.Wir visse sikkerhetstiltak treffes for å ivareta personlige opplysningene du oppgir på nettstedet til schützen.Zum eksempel, hvis du gi informasjon, bruker vi Secure Socket Layer (SSL)-teknologi, en kryptering verktøy som gir trygghet under sending denne informasjonen over Internett . Denne siden bruker fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte informasjonen som samles inn online som brannmurer, har vi implementert de ovennevnte sikkerhetstiltak for dette nettstedet tap, misbruk og endring av informasjonen under vår kontroll til schützen.Obwohl, bør du klar over at 100% sikkerhet er ikke mulig.
Forslag
Vi tar beskyttelse av personlige data, begangen.Wenn du har spørsmål om tilsynets retningslinjer eller tror du vi har ikke klart å holde seg til det, kan du kontakte oss
e-post adresse.